top of page

Om mig

Ducell og Mig 1.jpg

Jeg hedder Maiken Trorup, og er født i 1980. Jeg er uddannet Landmand, Veterinærsygehjælper, Pædagogisk assistent, klikkerinstruktør og adfærdsrådgiver. Jeg har haft hund siden 1999 og border collie siden 2009.

Jeg har altid været aktiv i div. hundesport og har prøvet lidt af hvert, jeg har trænet rally, agility, htm/freestyle, nosework tricks, spor, rundering, bidearbejde og LP.

Min interesse for konkurrence kom først efter jeg fik min første border collie og jeg fik afprøvet LP (dkk/fci lydighed) og siden har det været LP jeg primært har dyrket.

Jeg har undervist i hundetræning siden 2010, jeg har undervist i alt fra familiehundetræning til konkurrencelydighed på eliteniveau. jeg har ligeledes rådgivet omkring almindelig samt problematisk hundeadfærd.

Jeg træner og underviser udelukkende med positive metoder der er bygget op gennem samarbejde og på en hund der er en aktiv deltager i egen træningen.

Som erhverv er jeg ansat som økologisk landmand på et landbrug med kødkvæg, får, grise, korn, grovfoder og grøntsager. Landbruget er drevet af borgere med funktionsnedsættelser.

Privat bor jeg sammen med min datter fra 2014, vi bor i et parcelhus med skoven som nærmeste nabo. Udover hundene har vi også en kat, marsvin og kaniner.

Chedal  Border Collies

bottom of page