Chedal Border Collies  v/Maiken Trorup. Lindhøjgårdsvej 56, 4733 Tappernøje. E-mail: mtrorup@yahoo.dk, TLF: 40818017

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Jeg hedder Maiken Trorup, og er født i 1980. Jeg er uddannet Landmand, Veterinærsygehjælper, klikkerinstruktør og adfærdsrådgiver. Jeg har haft hund siden 1999 og border collie siden 2009.

Jeg har altid været aktiv i div. hundesport og har prøvet lidt af hvert, jeg har trænet rally, HTM/freestyle, tricks, spor, rundering, bidearbejde og LP.

Det var først da jeg fik min første border collie og jeg fik prøvet LP (DKK/FCI lydighed) at jeg blev virkelig fanget af også at gå til konkurrence, og siden har det været LP jeg Primært har dyrket.

Jeg har undervist i hundetræning siden 2010, jeg har undervist i alt fra familiehundetræning til konkurrencelydighed på eliteniveau. jeg har ligeledes rådgivet omkring almindelig samt problematisk hundeadfærd.

Jeg træner og underviser udelukkende med positive metoder der er bygget op gennem samarbejde og på en hund der er en aktiv deltager i egen træningen.

Som erhverv er jeg ansat som økologisk landmand på et landbrug med kødkvæg, får, grise, korn, grovfoder og grøntsager. Landbruget er drevet af borgere med funktionsnedsættelser.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores datter fra 2014, vi bor i et hyggeligt parcelhus med skoven som nærmeste nabo. Udover hundene har vi også en kat samt datterens pony. 

Om mig

Chedal  Border Collies