top of page
Border collie Gawain´s Dreaming Angel

Hundetræning

 

Træningspladsen: Lindhøjgårdsvej 58, 4733 Tappernøje (pladsen er indhegnet). 

 

Pris:

Holdtræning: 8 gange træning a 45-60 min. 900kr. 

Enetimer: 500kr.

Adfærdsrådgivning (hjemmebesøg af 2-3 timers varighed) rådgivning og træningsbeskrivelse med opfølgning, men uden skrifteligt materiale: 1500kr.

Holdstørrelse: 4-8 kursister pr. hold. 

 

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformularen der ligger under Hundetræning - Aktuelle hold https://www.chedal.dk/aktuelle-hold, og du vil derefter modtage en mail med yderligere info. Tilmeldingen er bindende og pladsen er først din når kursusgebyret er betalt.

Er du medlem af Border collie klubben kan du skrive dit medlemsnummer og få 15% rabat.

Ved enetimer eller adfærdsrådgivning, skriv da en kort mail med beskrivelse af hvad du ønsker hjælp til, og jeg vil derefter vende tilbage til dig.

Undervisningen: Der undervises udelukkende ud fra positive metoder. Du kan læse om mine uddannelser og erfaring inde for hundetræning, adfærd, konkurrencelydighed og undervisning, i menuen under om Chedal/om mig.

Hvad har min hund og jeg brug for: 

Holdtræning: For hunde og ejere der ønsker brugbar hverdags eller konkurrencetræning der styrker samarbejdet og tillid mellem hund og fører, det er for hunde uden store adfærdsudfordringer som f.eks. højt stress niveau eller aggressivitet der gør det svært for hunden at kunne følge med i træningen/undervisningen.  

Enetimer: For ejere der ønsker at gå mere i dybden med nogle elementer eller øvelser, det kan være detaljer i nogle konkurrenceøvelser, et indkald eller lineføring der er svært ved at lykkes. Enetimer kan også bruges til råd og vejledning, f.eks. inden anskaffelse af ny hvalp. Og så kan enetimer bruges til råd, vejledning og træning ved let problemadfærd hos hunden.

Adfærdsrådgivning: er for hunde med adfærdsproblemer der er svære for ejer og takle og som giver udfordringer i dagligdagen, dette kunne være aggressivitet, stress, voldsom ukontrolleret glæde, angst eller lignende.

 

Regler for træningspladsen:

Hunden skal være vaccineret.

Hunden skal have en ansvarsforsikring.

Husk altid at spørge før du lader din hund hilse.

Hunden skal altid føres i fast line (ikke flexline) medmindre andet er aftalt med instruktøren.

Hunden skal have fast halsbånd eller sele på (ingen kæder, grimer eller adfærdsregulerende seler)

Tæver i løbetid er velkommen.

Husk at samle op efter din hund.

Hundeluftning i området:

Træningspladsen ligger lige op af Folkeskoven i Tappernøje, skoven er en ung med utrolig dejlig mindre skov der rummer en masse tilbud som feks: Bålhus, Brænde, Shelter, Teltplads, Langhus, Toilet, Ridesti, Hundeskov, Legeplads, Svævebane, Musiksti, Eventyrsti, og Fugletårn.

I skoven er der snorepåbud, så husk at hold hunden i snor og saml altid op efter din hund.

I skovens indhegnet hundeskov må hundene gerne rende løs, hundeskoven ligger 100 meter fra træningspladsen.

Chedal Hundetræning´s facebookside:

 https://www.facebook.com/groups/247868145656151/requests/

Træningsbane, Chedal Border Collies, hundetræning

Chedal  Border Collies

bottom of page