Holdbeskrivelse
Hvalpehold (Hvalpe ml. 8 uger og 6 måneder)
På hvalpeholdet bliver hvalp og fører introduceret til alt det grundlæggende som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, håndtering, miljøtræning og små sjove øvelser der styrker samarbejdet. På hvalpeholdet vil der også være tid til den sunde og sjove leg mellem hvalpene, en leg hvor der altid vil blive taget hensyn til den enkelte hvalps behov og grænser. 
Grundlydighed med fokus på LP 
Er et fortsætterhold for f.eks. hunde/hvalpe der har gået til hvalpetræning, unghundetræning, begynderhold eller lignende. På holdet vil vi arbejde med detaljer og den basale grundlydighed med fokus på elementer og øvelser fra  DKK´s LP program.
samarbejde, ro, selvkontrol, korrekt belønning, motivation, targetadfærd og øvelser som indkald, lineføring, stillingskift, indtagelse af position, søgearbejde, apport, spring og bliv, er ting vi kigger på på dette hold. Holdet er for alle der tidligere har gået til belønning baseret træning, hvad enten ønsket er en lydig familiehund eller en fremtidig konkurrencehund.
LP konkurrencehold (DKK LP)
På dette hold træner vi på elementer og øvelser til DKK´s LP programmer, 
På konkurrenceholdet vil vi kigge på lineføring, fri ved fod, stillingskift, indkald, søgearbejde, dirigering, fremsending, apport, positioner under gang og meget mere.
Holdet er for alle, men hunden skal have kendskab til træning med positive metoder. 
Undervisningen bliver tilpasset den enkelte kursists niveau.
Eksempel på et LP2 program: https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=hAMB9011FpA&feature=emb_title
Læs LP reglementet her: https://www.dkk.dk/uploads/documents/Aktiviteter/Lydighed/LP-Reglement-2020.pdf

Chedal  Border Collies

Chedal Border Collies  v/Maiken Trorup. Lindhøjgårdsvej 56, 4733 Tappernøje. E-mail: mtrorup@yahoo.dk, TLF: 40818017

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon