Holdbeskrivelse
Hvalpehold (Hvalpe ml. 8 uger og 6 måneder)
På hvalpeholdet bliver hvalp og fører introduceret til alt det grundlæggende som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, håndtering, miljøtræning og små sjove øvelser der styrker samarbejdet. På hvalpeholdet vil der også være tid til den sunde og sjove leg mellem hvalpene, en leg hvor der altid vil blive taget hensyn til den enkelte hvalps behov og grænser. 
Lydighedsmix
Er et hold for voksne hunde (over 6 måneder), holdet er et mix af hverdagslydighed, tricks, kropskontrol, søgearbejde, balance, osv. Et mix af lydighed der opretholder hundens interesse for kontakt og samarbejde med sin fører, en sjov og varierende sammensætning at øvelser der samtidig gør hunde dejlig mental træt.
Holdet tager hensyn til den enkelte kursists niveau.
LP konkurrencehold (DKK LP)
På dette hold træner vi på elementer og øvelser til DKK´s LP programmer, 
På konkurrenceholdet vil vi kigge på lineføring, fri ved fod, stillingskift, indkald, søgearbejde, dirigering, fremsending, apport, positioner under gang og meget mere.
Holdet er for alle, men hunden skal have kendskab til træning med positive metoder. 
Undervisningen bliver tilpasset den enkelte kursists niveau.
Eksempel på et LP2 program: https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=hAMB9011FpA&feature=emb_title
Læs LP reglementet her: https://www.dkk.dk/uploads/documents/Aktiviteter/Lydighed/LP-Reglement-2020.pdf

 

Luksushold
På luksusholdet er der plads til max 4 kursister, og her er det kursisterne selv der vælger hvilken øvelse/elementer/fokusområde vi skal kigge på, dette kunne være indkald, komme på plads, et tricks, fokus og koncentration, nogle elementer til konkurrencelydighed, eller noget helt andet. Kursisterne kommer ind på skift og i dette tidsrum er instruktørens fokus kun på denne ene kursist, de øvrige kursister kan selv vælge om de vil trække sig lidt væk og træne selvstændigt, eller om de vil blive og få nogle gode fif og redskaber mens de andre bliver undervist.

Chedal  Border Collies

Chedal Border Collies  v/Maiken Trorup. Lindhøjgårdsvej 56, 4733 Tappernøje. E-mail: mtrorup@yahoo.dk, TLF: 40818017

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon