top of page
Holdbeskrivelse

Hvalpehold (Hvalpe ml. 8 uger og 6 måneder)
På hvalpeholdet bliver hvalp og fører introduceret til alt det grundlæggende som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, håndtering, miljøtræning og små sjove øvelser der styrker samarbejdet. På hvalpeholdet vil der også være tid til den sunde og sjove leg mellem hvalpene, en leg hvor der altid vil blive taget hensyn til den enkelte hvalps behov og grænser. 

Hverdagslydighed og tricks 
På Hverdagslydighed og tricks arbejder vi videre på at styrke båndet mellem hund og ejer gennem forskellige hverdags og lette konkurrenceøvelser som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, bliv, fremsending, søgearbejde, håndtering og miljøtræning, men vi vil også arbejde med lidt sjove og hyggelige tricks som gi pote, rul rundt, slalom mellem ben, hop igennem ring, osv. Dette for at variere træningen og skabe en sjov måde at være sammen med sin hund på. .
På Hverdagslydighed og tricks tager vi højde for hundens alder og udviklingsfaser, og tilrettelægger træningen så det bliver en god og hyggelig oplevelse for alle.

Konkurrencelydighed og tricks 
Er et fortsætterhold for f.eks. hunde/hvalpe der har gået til hvalpetræning, unghundetræning, hverdagslydighed, begynderhold eller lignende. På holdet vil vi arbejde med elementer der kan bruges til både konkurrencelydighed, men holdet er også for dem der ønsker en lydig familiehund med pæne detaljer i udførte øvelser.
Holdet tilrettelægges efter niveau, men der vil være fokus på at udfordre alle så hverken hund eller ejer kommer til at kede sig.
Mange af øvelserne vil tage udgangspunkt i DKK´s lydigheds program LP 1-3, men der vil også komme andre øvelser og tricks ind imellem, for at skabe en varierede træning. 
Holdet er for alle der tidligere har gået til belønning baseret træning og hvor ønsket er en glad og lydig familiehund eller en dygtig konkurrencehund skabt gennem et godt samarbejde.
Mig og Ducell.jpg
Maiken Trorup, Hollandsk hyrdehund, Hundetræning

Chedal  Border Collies

bottom of page