Holdbeskrivelse

Hvalpehold (Hvalpe ml. 8 uger og 6 måneder)
På hvalpeholdet bliver hvalp og fører introduceret til alt det grundlæggende som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, håndtering, miljøtræning og små sjove øvelser der styrker samarbejdet. På hvalpeholdet vil der også være tid til den sunde og sjove leg mellem hvalpene, en leg hvor der altid vil blive taget hensyn til den enkelte hvalps behov og grænser. 

Unghundehold (Unghunde ml. 6 - 12 måneder)
På Unghundeholdet arbejder vi videre på at styrke båndet mellem hund og ejer gennem forskellige hverdagsøvelser som f.eks. kontakt, leg, initiativ, kontrol, lineføring, indkald, håndtering og miljøtræning, men vi vil også arbejde med lidt sjove og hyggelige tricks som gi pote, rul rundt, slalom mellem ben, hop igennem ring, osv. Dette for at variere træningen og skabe en sjov måde at være sammen med sin hund på. .
På unghundeholdet tager vi højde for hundens alder og udviklingsfaser, og tilrettelægger træningen så det bliver en god og hyggelig oplevelse for alle.

Hverdagslydighed og tricks
Er et fortsætterhold for f.eks. hunde/hvalpe der har gået til hvalpetræning, unghundetræning, begynderhold eller lignende. På holdet vil vi arbejde videre med den basale grundlydighed som f.eks. samarbejde, ro, selvkontrol, fivillig håndtering, motivation, lidt targetadfærd og øvelser som indkald, gå pænt i snor, sit, dæk, søgearbejde og bliv. Vi vil arbejde lidt med balance og miljøtræning, og der vil også blive undervist i lidt sjove tricks som gi pote, rul rundt, spil død, slalom mellem benene, hop igennem armene, osv. der ligeledes skaber et godt samarbejde og en god relation mellem fører og hund.
Holdet er for alle der tidligere har gået til belønning baseret træning og hvor ønsket er en glad og lydig familiehund skabt gennem et godt samarbejde.

Enetid - 15 min. intens eneundervisning
Enetid er for dem der ønsker fuldt fokus og et effektivt resultat. ønsket til enetid kan være alt fra hvalpetræning til lette adfærdsproblemer, du kan ligeledes også selv tilrettelægge et program (vælge hvad vi skal træne), eller jeg kan have et klar til dig ud fra hvilken udvikling du ønsker.
Mig og Ducell.jpg
Maiken Trorup, Hollandsk hyrdehund, Hundetræning

Chedal  Border Collies