Chedal Border Collies  v/Maiken Trorup. Lindhøjgårdsvej 56, 4733 Tappernøje. E-mail: mtrorup@yahoo.dk, TLF: 40818017

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Kommende kurser:

Et hvalpehold, et DKK LP 1-2 lydighedshold, og et hold med lydighedsmix, starter op først i August - nærmere datoer følger.

 

Hvalpeholdet er på 12 gange og forløber over 12 uger

LP holdet er på 6 gange og forløbet over 12 uger (træning hver 14 dag)

Lydighedsmix er på 6 gange og forløber over 12 uger (træning hver 14 dag)

 

 

Hvalpeholdet: I dag anbefales det at hvalpene kommer med på et træningshold så snart den er klar til det, det vil for nogle hvalpe allerede være fra den er 8 uger og for andre når den er 11-12 uger.

Mange hold løber i dag over 6 gange, men efter 6 gange er hvalpen hverken helt eller halvt klar til at komme med på et vidergående hold hvad enten det er unghundehold eller et lydighedshold, og må oftest starte på endnu et hvalpehold med gennemgang af de samme øvelser og med nogle helt nye hvalpe der aldrig har trænet før. Der ud over så er det begrænset hvor manget man kan nå at gennemgå på 6 gange.

Derfor har jeg valgt at mine hvalpehold skal forløbe over 12 gange, det giver en bedre mulighed for at uddanne hund og ejer, hvad enten de skal videre på et viderående hold, eller de efterfølgende skal bruge den basale grundlydighed derhjemme. 

Du kan læse hele beskrivelsen om hvalpetræningen i menuen under hundetræning - holdbeskrivelse.

DKK LP og Lydighedsmix: Fælles for disse hold er at der er undervisning hver 14 dag. På disse hold kan hunden allerede det grundlæggende og der skrues derfor op for niveauet og kravene til hunde, men aller mest til hundeføreren. Elementerne og øvelserne bliver svære, og i vil få lektier for til gangen efter. For at der skal være tid til at arbejde med dagens øvelser og detaljer, får i 14 dage hvor i undervejs kan få hjælp og feedback til at løse evt. problemer.

Du kan læse hele beskrivelsen om DKK LP og Lydighedsmix i menuen under hundetræning - holdbeskrivelse.

Chedal  Border Collies