top of page

Chevy:

LP1, LP2, LP3, DKLPCH, LP Elite    

 

Borderteams Cruise Control.

Chevy: Borderteams Cruise Control i daglig tale Chevy er min første border collie, hun blev købt med henblik på avl og sport, men selv om Chevy sundhedsmæssigt er rigtig godt skruet sammen, så indeholder hun ikke helt de kvaliteter jeg gerne ser i en border collie.

Chevy er også min første konkurrencehund, vi strøg igennem klasserne og blev hurtigt DKLPCH og kom videre til eliteklassen. Chevy er en fantastisk træningshund, hun er meget følsom og tåler ikke mange korrektioner før hun mister modet, men formår man at tage hensyn til dette og tilrettelægge træningen efter dette, så er hun som blød smør mellem ens fingre, hun vil gøre alt for en, men Chevy har også tendens til at stresse hurtigt op, det er som om hun kun har 2 gear, ekstremt tændt eller helt slukket, enten går det af sted derud af eller også ligger hun og hviler/sover der er ikke rigtig en mellemting for Chevy.

Chevy er i familien en skøn og meget kærlig hund, hun elsker sine faste rammer og de personer der omgås hende til daglig, men fortrækker at fremmede børn og hunde holder sig lidt på afstand.

Selvom Chevy har et til tider lidt følsomt sind, så holder vi meget af hende og hun vil blive her som hyggetræningshund resten af hendes dage.

 

Født: 24.01.2009

Sundhed:

HD:   BB

AD:   00
OCD:  Ikke påvist.
Fri for :   CEA

Fri for:    TNS
Fri for:    CL fri

Øjentestet fri som hvalp og voksen.

Chevy og Maiken Trorup

Chedal  Border Collies

bottom of page